Svampefarseret lammerulle

Ingredienser:
1 kg Udbenet lammebryst
Salt og peber

FYLD:
1 Løg
1 ds Kantareller, ca. 200g
Smør eller margarine
1 bundt Hakket persille
2 dl Bouillon eller vand
Evt. Maizena til jævning

Fremgangsmåde:
Kødet gnides med salt og peber. Løget hakkes. Lagen sies fra svampene og gemmes. Svampene skæres i små stykker. Løg og svampe svitses i lidt fedtstof til løgene er klare, og det afkøles. Løg, svampe og persille fordeles over kødet, der rulles sammen og snøres. Lammerullen brunes godt på alle sider i en gryde. Der spædes med bouillon og svampelage, og stegen braisere under låg og ved svag varme i ca. 1.1/4 time, til kødet er mørt. Dryppes af og til med skyen. Kødet tages op, og skyen koges evt. ind, inden den jævnes med lidt maizena udrørt i lidt koldt vand.
Tilberedningstid : Ca. 2 timer.