Græsk lammegryde

Ingredienser:
500 g Benfri lammekød fra Bov eller Hals
Smør eller margarine
2 spskf Fintklippet dild
1 tskf Salt
Saft af 1 citron


5 Løg
1/4 tskf Peber
3 dl Vand eller bouillon
1 spskf Maizena
1/2 Salathoved

Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern. Pil løgene og skær den i små tern. Brun fedtstoffet i en gryde, kom kød og løg i og lad det blive pænt brunt overalt. Det må evt. gøres over et par gange, da kødet brunes bedst hvis portionen ikke er for stor. Dæmp varmen og lad kødet småstege i ca. 15 min. Drys med krydderier, hæld lidt bouillon ved og lad kødet stege til det er mørt. Rør maizena ud med bouillon, bland citronsaft i jævn skyen hermed. Lad saucen få et opkog og smag til med salt og citronsaft. Skær den skyllede salat i strimler og bland den i gryden kort før serveringen. Spises med kogte ris.
Tilberedningstid : Ca. 1½ time.