Stegt lammekølle

Ingredienser:
2 Udbenede, snørede lamme- Køller ca 2 kg
2 tsk Tørret rosmarin
2 tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Stegetid: (Sæt køllen i kold ovn). Ca. 2 timer ved 200 grader og derefter 15 min i slukket ovn. Trækketiden uden for ovnen ca 15 min. Tør køllerne af med køkkenrulle og gnid dem med rosmarin, salt og peber. Læg dem i bradepanden på en rist og sæt den nederst i ovnen. Tænd ovnen. Tag lammekøllerne ud af ovnen efter ca 2 timer og mål med et stegetermometer kødets temperatur. Kødets centrumstemperatur skal vise ca 70 grader, før lammekøllerne er færdige. Sæt dem tilbage i ovnen. Sluk og lad køllerne stå 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile tildækket i 15 min. Server lammekøllerne til marineret Feta-salat.