Påskesteg

Ingredienser:
1 Lammebryst uden ben
Salt og Peber
1 Fed hvidløg
2 dl Bouillon

FYLD:
200 g Hakket kød efter behag
1 dl Vand
2 spskf Rasp
1/2 tskf Salt
Lidt peber
1 tskf Basilikum

Fremgangsmåde:
Kødet lægges med skindsiden mod bordet og drysses med salt, peber og hakket hvidløg. Det hakkede kød æltes til en fars med vand, rasp, salt, peber og basilikum. Farsen smøres i et tyndt lag over kødet. Kødet rulles sammen på den lange led, fæstes med kødnåle og snøres. Læg stegen i en lille bradepande og steg den ved 170°. Når kødet er brunet, tilsættes bouillonen og stegen dryppes af og til under stegningen. Hertil serveres grønsager. Bradepanden koges af og skyen serveres til
Ovntemperatur : 170° Stegetid i alt. : Ca. 1 time & 45 min. Tilberedningstid : Ca. 2 timer & 15 min.