Marineret lammespid med ristede grøntsager

Ingredienser:
500 g Lammekød, kølle eller bov

MARINADE:
1/2 dl Olie
1 spskf Citronsaft
1 tskf Timian
1 Laurbærblad
1 Kvist rosmarin
Salt og peber

RISTEDE GRØNTSAGER:
4 Tomater
1 Rød peberfrugt
1 Grøn peberfrugt
3 Løg
2 Courgetter
1 Aubergine
Olie til stegning
Salt og peber
1 Drys rosmarin

Fremgangsmåde:
Lammespid: Skær kødet i passende stykker. Bland olie med krydderier og hæld det over kødet. Lad det marinere 1/2 time. Vendes nu og da. Sættes på spid og steges på grillen 6-8 minutter på hver side. Spiddene kan også steges under grillen i ovnen.
Ristede grøntsager: Rens grøntsagerne. Skær tomaterne i både, løg og peberfrugter i strimler og courgetterne i skiver. Flæk auberginen og skær den i skiver. Varm 3-4 spsk olie i en gryde til det begynder at ryge. Kom aubergine og courgetter i og svits dem nogle minutter, før resten af grøntsagerne kommes i. Rør om, drys med salt og peber og dæmp varmen. Lad grøntsagerne stege 10-12 minutter, rør nu og da.