Marineret lammegryde

Ingredienser:
500 g Benfri lammekød
200 g Små løg
Smør til stegning
1 dl Bouillon
1 spskf Maizena
Salt & Peber

MARINADE:
2 dl Rødvin
1 spskf Salatolie
1 tskf Salt
1/4 tskf Peber
1/4 tskf Rosmarin
1/2 tskf Salvie
1/4 tskf Timian
1 Fed hvidløg
1 Løg

Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern. Pil løgene. Bland alle ingredienserne til marinaden. Læg løg og kød i marinaden og lad det stå i 3-4 timer. Hæld marinaden fra og lad kød og løg dryppe godt af. Brun kød og løg i lidt smør i stegegryden. Hæld lidt marinade og bouillon ved og lad kødet småstege i ca. 20 min., eller til alt er mørt. Rør maizena ud med lidt vand og jævn saucen hermed. Lad saucen koge igennem og smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler og grøn salat.
Tilberedningstid : Ca. 40 min. + 3-4 timer til marinering.