Lamme- og abrikosspid

Ingredienser:
500 g Lammekød
200 g Courgetter
4 Abrikoser, evt. tørrede
4 stk Champignons
1 dl Rasp
1 spskf Persille, hakket

MARINADE:
1 Fed hvidløg
2 dl Hvidvin
4 spskf Olie
2 tskf Salt
Peber, friskkværnet
1/4 tskf Tørret basilikum ELLER:
1 spskf Frisk basilikum
1 spskf Hakket persille
1 tskf Sukker

Fremgangsmåde:
Pil og hak hvidløget og bland det med vin, olie, salt, persille og sukker. Skær kødet i terninger 3-4 cm og bland det i marinaden. Lad det stå tildækket og koldt 2-3 timer.
Skær de rensede courgetter i skiver. Skær de friske abrikoser i halve og fjern stenen. Tørrede abrikoser lægges i vand et par timer. Skær champignonerne igennem i halve eller kvarte. Bland raspen med hakket persille i en plastpose.
Tag kødet op af marinaden og dup det fri for væde. Kom det i posen og bland, til kødet er ensartet paneret. Sæt kødet på spiddene sammen med courgetter, champignons og abrikoser. Steges 10-12 minutter og vendes jævnligt undervejs.