Lammekoteletter med peberfrugtsauce

Ingredienser:
8 Lammekoteletter
1 spskf Smør eller Margarine
1 tskf Salt
1/2 tskf Sort peber
1/2 dl Reven parmesanost
Tomatbåde til pynt

PEBERFRUGTSAUCE:
1 Løg
2 Grønne peberfrugter
3 Tomater
2 spskf Spiseolie
1 Fed hvidløg
1/2 dl Bouillon
1/2 tskf Salt
1/4 tskf Sort peber

Fremgangsmåde:
Sauce: Pil og hak løget. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i tern, Skold og flå tomaterne. Tomaterne skæres også i tern. Svits det hakkede løg et parminutter i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt presset hvidløg Bland peberfrugt, tomater og bouillon i. Tilsæt salt og peber og rør rundt. Lad det hele småsnurre under låg i ca. 30 min.
Steg koteletterne ca. 5 min. på hver side. Kom salt og peber på og drys med parmesanost. Læg koteletterne på en bund af kogte ris, eller pastanudler i et serveringsfad og hæld peberfrugtsaucen over. Pynt med tomatbåde.
Tilberedningstid : Ca. 45 min.