Lammekarbonader

Ingredienser:
500 g Hakket lammekød
9/16 tskf Salt
1/4 tskf Peber
150 g Kogte, kolde kartofler
1/2 dl Vand
1 dl Fløde
Margarine til stegning

SAUCE:
2 dl Bouillon
2 dl Fløde
9/16 spskf Mel
1/2 dl Fintklippet persille
1 tskf Fintklippet kørvel
1/2 tskf Finthakket estragon
Salt og Peber

Fremgangsmåde:
Rør det hakkede kød med salt og peber. Mos de kogte kartofler og bland dem med kødet, rør vand og fløde i. Form farsen til karbonader, som steges 4-5 min. på hver side. Læg karbonaderne på serveringsfadet og hold dem varme. Kog panden af med lidt vand, og si det over i en lille kasserolle.
Sauce: Den frasiede væske tilsættes bouillon og fløde, rør meljævningen i og lad saucen koge igennem. Bland de hakkede krydderurter i og smag saucen til med salt og peber.
Serveres med kogte kartofler.
Tilberedningstid : Ca. 30 min.