Lammegryde med kantareller

Ingredienser:
500 g Lammebov uden ben
1 l Friske kantareller, eller
2 Dåser konserverede á 100g
Smør eller margarine
2 spskf Hvedemel
2 dl Bouillon
Evt. lage fra svampene
2 dl Piskefløde
Salt & Hvid peber
2 Kviste timian, eller
1 tsk tørret

Fremgangsmåde:
Kødet afpudses og skæres i tern. på 3X3 cm. Kantarellerne renses uden brug af vand, og skæres evt. i mindre stykker. Lagen fra de konserverede sies fra og gemmes. Kødet brunes i fedtstof. Kantarellerne tilsættes og svitses til væden er fordampet. Melet drysses over og der røres til melet er opsuget. Der spædes med bouillon og evt. lidt svampelage og krydres med salt og peber. Koges ved svag varme under låg i ca. 15 min. Fløden tilsættes og retten koges yderligere ca. 15 min. til kødet er mørt. Der smages til med timian og retten serveres med kartofler og salat.
Tilberedningstid : Ca. 40 min.